Arsa Karşılığı Her Tür ve Ölçekte Plan-Proje Hizmet İşlerinin Yapılması

Sayın Başkanım,

Kamu yararına çalışan derneklerin yasal görev ve sorumluluğu kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülebilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarına yardımcı olmak ve ortak hizmet projeleri yürütmektir.
Belediyelerimizin bütçe sıkıntısı çektiği bu dönemde tek çözüm yolunun gelir artırıcı projelerin hayata geçirmektir. Belediyelerin bütçesinden herhangi bir hizmet alım bedeli çıkışı olmadan ekte muhtevası sunulan planların arsa karşılığı yapılarak, üretilen plan ve projeler ile belediyenize gelir getirilmesi neticesinde, yaşanabilir şehirlerin inşasını sağlayacaktır.
Belediyelerimiz halihazır harita üretimi, imar planına esas jeolojik ve jeoteknik etüt, her tür ve ölçekte planlama çalışmaları ve sayısallaştırmaları, kentsel dönüşüm ve parselasyon planları vb. hususlarındaki teknik ihtiyaçları Belediye Kanunu’nun 75. maddesi (c) bendinde yer alan kapsama göre ortak hizmet projeleri dahilinde yapılabilir.

Geniş bilgi için irtibat numaralarımızdan bilgi edinebilirsiniz.
Çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla...

İRTİBAT İÇİN:
Mevlide YILMAZ  (Özel Kalem)
Telefon : 0 312 230 42 72 – 0 312 230 55 80 – 0533 365 8177
Faks      : 0 312 231 4058