26-30 Kasım 2018 Antalya Eğitim Programı

EĞİTİM PROGRAMI

Sayı           : 2018/087                                                                                                                                                         06.11.2018

Konu         : Eğitim Semineri Hk.

Sayın Başkanım

Kamu yararına çalışan derneklerin yasal görev ve sorumluluğu kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için kamu çalışanlarını mevzuat yönünden desteklemek karşılaşılan sorunlara çözüm getirmek amacına yönelik eğitim programları düzenlenmekte ve sizlere her alanda daha iyi hizmet sunmayı amaçlamaktayız.

Kamu yararı statüsündeki Mahalli İdareler Derneği, Mahalli İdareler Enstitüsü olarak söz konusu yöneticilere düzenlemiş olduğumuz eğitim programımıza katılım son derece faydalı olacaktır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçilmesi ve AB müktesebatına uyum kapsamında mevzuattaki hızlı değişiklikler, Uygulamadaki sıkıntıları da beraberinde getirmiştir.

Birim amirlerinin ve tüm kamu görevlilerinin idari ve mali yönden ceza almamak ve telafisi mümkün olmayan sıkıntılar yaşanmaması için, kurumunuza gelinerek uzman hocalarımız tarafından bizzat uygulamalı olan hizmet içi eğitim sırasında dosyadaki eksikliklerin giderilmesi iş ve işlemleri mevzuata uygun hale geleceği,

Genel eğitim kapsamında ise eş değer kurumlarda sıkıntıların çözümünün nasıl yapıldığına şahit olup, deneyim ve tecrübeleri artırmaya fayda sağlayacaktır.

Aşağıdaki konuları kapsayan Eğitim Programımız 26-30 Kasım 2018 Tarihlerinde  ANTALYA/SİDE           THE SENSE DELUXE Hotel’de gerçekleştirilecektir.

Çalışmalarınızda başarılar diler, saygılar sunarım.

EĞİTİM PROGRAMINA KİMLER KATILABİLİR

Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yrd, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yrd. Daire Başkanları, Şube Müdürleri,  Mali Hizmet Müdürleri, Harcama yetkilileri, Yaklaşık Maliyet, Teknik Şartname Hazırlayanlar ve İhale süreçlerinde yer alan tüm personelin katılımı uygundur.

EĞİTMENLERİMİZ

Fikret IRMAK  (Sayıştay Uzman Denetçisi

EĞİTİM KONU BAŞLIKLARI

• ELEKTRONİK İHALE UYGULAMA YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA;
  • E-İhale Yönetmeliği amaç kapsam dayanak
  • İhalelerde uyulması zorunlu kurallar
  • İhaleye katılacak isteklilerin EKAP kaydı.
  • E-İhale uygulama yönetmeliği ihale hazırlık işlemleri ilanlar ve dokümana ilişkin hususlar
  • Elektronik ortamda teklif alınan ihalelerin e- tekliflerinin hazırlanması sunulması açılması değerlendirilmesi
  • Elektronik ihalenin sonuçlandırılması
  • Doğrudan temin işlemleri